Okos eszközök, az okos konyhában, 2. rész

2021.05.18 / Deésy György / 3 perc

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy néhány éven belül az is tud majd isteni finom ételeket készíteni, aki nem igazán járatos a konyhában. Nehéz olyan konyhai berendezést mondani, aminek még nincs felokosított kivitele.  Folytatva sorozatunkat szeretnénk bemutatni további eszementen izgalmas okos konyha

berendezéseket.

Cosori Okos WiFis Forró Levegős Olajsütő
Aki még nem próbálta, milyen az elkészült étel a forró levegős eszközből kivéve, el sem tudja képzelni a különbséget a hagyományos olajos sütés és a forró levegős sütés között. Ez a készülék 11 féle főzési fokozattal rendelkezik, ami appról vezérelhető és ez több, mint 100 féle étel elkészítésében segédkezik. Alexával is párosítható, szóval gombnyomás nélkül is elkészíthető a kívánt étel.

Perfect Ital Pro Okos Mérleg
Mindenki szívesen iszik egy-egy koktélt, mert mindig lehet találni egy ideális alkalmat. Kevesen tudnak azonban tuti koktélt készíteni. Nos a Perfect alkalmazással támogatott okos italmérlegének segítségével bárki el tud készíteni egy jó féle alkoholos vagy mentes italt, főleg úgy, hogy az app telis tele van a legjobb koktélok receptjeivel.

GE Okos Mikrohullámú Sütő
Nem mindenki szereti a mikró használatát, de ezzel a GE készülékkel könnyedén tudunk beszédbe elegyedni az Amazon Alexa-n keresztül és elképesztően gazdag funkció mennyiséggel bír. Beépített főzés ellenőrző technológiával gyártották, azért, hogy az étel mindig tökéletesre sikerüljön.

Drop Csatlakoztatott Konyhai Mérleg
A Drop mérleg több, mint egy okos mérleg, mivel egy okos telefon alkalmazáson keresztül több száz recepthez fér hozzá, alapanyag helyettesítést javasol, és a kívánt mennyiséghez igazítja az összetevőket.

Sharp konyhapulti szuperhevítős gőz sütő
Talán nem hang vezérelhető és nincs internet kapcsolata, de ez a konyha pultra helyezhető sütő egy kis géniusz. A forró géz és az infra meleg keverékével készíti el az ételt ahogy a legjobb, ropogós külső réteg mellett, szaftos belsővel. Sem előmelegítés, sem kiolvasztás nem szükséges az ételek különböző elkészítése során.

Hamilton 12-csészés Kávéfőző
Sokkal jobban telnek azok reggelek, amikor az „Alexa, főzzél kávét!” mondatot még az ágyban fekve mondjuk ki. Ehhez a kávéfőzőhöz ráadásul nem szükséges semmilyen appot letölteni. Szimplán működik Amazon Alexa-val vagy akár az Echo-hoz beszélve és üzemel. Nem kell megijedni, mert hagyományos kávéfőzőként is funkcionál.


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi