Mellyek az innovatív okosotthon eszközök

2021.08.05 / Balázs / 3 perc

Az otthoni automatizálás az Ön készülékeivel kezdődik. Az eszközök nemcsak lehetővé teszik bizonyos funkciók automatizálását a ház körül, hanem rengeteg lenyűgöző funkciót is tartalmaznak. Ezen eszközök mindegyikét vezérelheti az alkalmazás, egy egyszerűen használható, intuitív alkalmazás az okostelefonhoz.

A legnépszerűbb eszközök közé tartozik:

Intelligens termosztátok. Irányítsa otthona termosztátját, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik az alkalmazáson keresztül. Ezen túlmenően az intelligens termosztát automatikusan beállítja, hogy otthon érezze jól magát, és segít megtakarítani az energiaköltségeket távollétében.

Világítás. Nemcsak automatizálhatja a világítást az otthona körül, hanem szobacsoportokat is létrehozhat, például “földszinti lámpákat” vagy “hálószobákat”, hogy mindet egyszerre ki- vagy bekapcsolja.

Intelligens zárak. Soha ne aggódj amiatt, hogy te vagy a gyerekeid újra bezáródnak. Az intelligens zárral egyedi kódokat hozhat létre, vagy egyszerűen csak kinyithatja és bezárhatja az ajtókat a Smart Home alkalmazással. Ráadásul további automatizálást is beállíthat, így amikor az ajtó nyílik, a biztonsági rendszer hatástalanít, a lámpák kigyulladnak, és a hőmérséklet automatikusan beáll a kívánt értékre.

Hangsegédek. Az Amazon Echo vagy a Google Home segítségével hanggal vezérelhet sok otthoni készüléket is. A fények kikapcsolása lefekvés előtt ugyanolyan egyszerű, mint azt mondani: “Alexa, kapcsolja le a lámpámat”.

Okosotthon biztonság. A biztonsági rendszer ajtó- és ablakérzékelőket , üvegtörés-érzékelőket és mozgásérzékelőket tartalmaz, amelyek védik otthonát.

Biztonsági kamerák. Függetlenül attól, hogy szemmel akarja-e tartani otthonának belső vagy belső terét, a Vivint olyan korszerű kamerákkal rendelkezik , amelyek éjjel vagy nappal a legtisztább kilátást nyújtják. A Outdoor Camera Pro és a Doorbell Camera Pro Smart Sentry funkcióval is rendelkezik, amely proaktív módon megvédi ingatlanjait és csomagjait azáltal, hogy kiszúrja a betolakodókat  és figyelmezteti őket, hogy észlelték őket.


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi