Okos eszközök az okos konyhában, 4. rész

2021.05.22 / Deésy György / 3 perc

A legszuperebb okos konyhai berendezéseket bemutató sorozatunk utolsó részére hagytuk a nagyágyukat. Okos gépek, letisztult designnal, a könnyed főzési élmény érdekében, kényelmi eszközként is funkcionálva teszik gondtalanabbá mindennapjainkat.

GE WiFi összeköttetéses Dupla Sütős, Konvekciós Tűzhely
Ez a beépíthető tűzhely egy igazi felsőkategóriás elem és kifejezetten azoknak szól, akik sok időt töltenek főzéssel vagy azoknak, akik okosan akarnak főzni. Most már a sütőnkhöz is beszélhetünk, tudjátok? A beépített wifi kapcsolaton keresztül összekapcsolható hangvezérlőkkel, mint Amazon Alexa, Google Assistant, Nest, és több más alkalmazással is, a még könnyedebb főzési élményért. Maga készülék technikai adottságai is egészen elképesztőek, mondhatni, mindent tud. Energiatakarékos, gyors, tele szenzorokkal, egyenletes teljesítménnyel, természetesen öntisztító üzemmóddal.

GE Konyhai Központ, Okos Tűzhely Felsőrésszel
Nem szabad megállni az általános tűzhelynél, amikor új készüléket akarunk vásárolni. Érdemes a magasabb kategóriás készülékek között válogatni. Már a tűzhelyünk felső része is lehet okos high tech kivitelben. A beépített érintőképernyő mellett kettő kamera is a rendszer része, az egyik előre néz, hogy élő chatben beszélhessünk barátokkal, családdal, a másik a főzőlap felett helyezkedik el, hogy rögzíteni vagy akár élő streamelni lehessen a főzési folyamatot.

Miele G7000 beépíthető mosogatógép a MIele új szabadalmával: AutoDos, Powerdisk funkcióval
Automatikus mosogatószer adagolás, már 6 liter vízzel is mosogat, WiFi kapcsolattal bír, abszolút energiatakarékos, nagy élettartam jellemzi és kevesebb, mint egy óra alatt elmosogat. Miele csúcsminőség.

Samsung 4-ajtós hűtőszekrény Family Hub okos központtal
A Samsung okos hűtő szériájának talán legjobbika ez a Samsung Family Hub inteligens központtal, Samsung hangvezérléssel szerelt hűtőszekrény. A Family Hub alapjában véve olyan lehetőségeket biztosít a beépített érintőképernyővel a hűtőajtón, mintha egy táblagép lenne a hűtőszekrényünkben, amibe mindenféle emlékeztetőket tudunk beírni, receptekhez férünk hozzá és természetesen a z okos telefonunkkal is el tudjuk érni. Hovatovább a hűtőben beépített kamera is van, tehát ha bevásárlásnál nem vagyunk biztosak abban, hogy kell-e tojást venni, egyszerűen be tudunk pillantani a hűtőbe. No comment.

 


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi