2021 legjobb hangvezérlői – smart speaker – a nagyvilág szerint

2021.03.10 / Deésy György / 2 perc

Az igazán jó okos hangszórók nem csupán a zene lejátszására szolgálnak. 2021 legjobb hangvezérlői már a leginkább multifunkcionális eszközök, melyeket otthonunkba vihetünk. Miért? Segítségünkre vannak, hogy más okos otthon készülékeket irányítsunk, zenét játszanak le és olyan IoT hangvezérléssel vannak ellátva, melyek a leghétköznapibb, nyilvánvaló és megtévesztő kérdéseinkre is válaszolnak.

Ezek már mind virtuális segítségek, melyeket a hangunkkal irányítunk, köztük a már ismert Siri, Alexa, Google Assistant. Temérdek dologra képesek a fentiek mellett: elmondják az időjárás előrejelzést, felolvasnak szövegeket, hívást kezdeményeznek, hogy csak példákat ragadjunk ki.
Úgy tűnik azonban, hogy sokan kevésbé használjuk ki smart speakereinket és még mindig okos telefonunkon keresztül irányítunk készülékeket. Ez a készülékek képességeitől is függ természetesen. Ezért fontos, hogy 2021 legjobb hangvezérlőit vásároljuk.
A már ismert alap márkák, mint az Amazon Echo és a Google Nest (ezt korábban Google Home-nak hívták) folyamatosan újabbnál, újabb és nagyobb kapacitással bíró készülékekkel jelennek meg. Az alap készülékek között kell említenünk az új Apple HomePod Minit is.
Egyre erősödnek olyan márkák is mint például a Sonos One, melyeket ugyan nem a tech óriások gyártanak, de Alexa és Google Assistant vezérléssel futnak.


Kapcsolódó cikkek

Építs okos kertet! Mi is az okos kertészkedés?

2021.05.12 / Deésy György / 3 perc

Mi az a CS (Internetkapcsolat-megosztás)?

2021.12.10 / Balázs / 1 perc

hírek

iot

okosotthon

wifi