2021 év 13 legjobbnak kikiáltott Okos Otthon Eszközei és Rendszerei. 6. rész

2021.04.16 / Deésy György / 2 perc

Ezzel a cikkel zárjuk 2021 legtutibb 13 okos otthon eszközei sorozatunkat, ami az év végére már biztosan átalakul.

7. A legjobb csatlakozó aljzat: ConnectSense Smart Outlet

5.000 Ft körül kezdődnek
Egy okos dugalj már a legalapvetőbb műszaki készülékek irányításában is segítségre lehet. A kezdeti telepítésnél, meg kell határozni az eszközt, amit  a dugaljba kapcsolódik, hogy az alkalmazáson keresztüli működtetése lehetővé váljon. már egy ilyen apró változás is jelentős változást eredményez otthonunkban!

8. A legjobb porszívó: Ecovacs Deebot N79S

Az ár 31.000 Ft-tól kezdődik.
Személy szerint a háromszorosát is kifizettem már egy korábbi modellért, hogy helyettem kiporszívózzon, na de ezért az árért a Ecovacs Deebot N79S egy nagyon jó ajánlat!!! Simán csatlakozik okos otthon rendszerekhez és más alkalmazásokhoz, kézi úton is irányítható, meglepően szépen tisztítja a felületeket, mindamellett, hogy hosszú az akkumulátor használati ideje.

9. eszköz, de a 13. tétel a listánkon: A legjobb TVLG Smart TV

Az árak képátmérő szerint változnak, de 115.000 Ft-tól kezdődnek.
LG az a vállalat, aki felajánlotta okos TV készülékében az összekapcsolhatóságot Alexa-nak és a Google Assistant-nak egyaránt.
Egy okos tv-vel kapcsolódni lehet a streaming szolgáltatókhoz, mint a Netflix és Hulu, a kábelszolgáltató adó dobozához, és egyéb video lejátszó eszközökhöz egy helyen. Sok okos tv-hez hasonlóan az LG készülékek hangvezérlése is lehetséges és bátran kérhetjük kedven filmünk lejátszását.
Érdemes egy kisebb képernyős, olcsóbb okos LG Smart TV-vel kezdeni, amiben integráltan megtalálhatók a műsor szolgáltatók csatlakozásai 4K felbontással, Google Assistant, and Alexa képességekkel.
Okos készülékek fokozzák a produktivitásunkat és jelentősen kényelmesebbé teszik életünket. Ráadásul a technológia egyre elterjedtebb, ezáltal olcsóbb is lett.

Néhány apróbb beszerzéssel már sokkal okosabbá tehetjük otthonunkat.


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi