Hogyan használhatom az okos otthon technológiát otthonom biztonságához?

2021.05.08 / Balázs / 2 perc

Míg a hagyományos biztonsági rendszerek havi díjakat és drága berendezéseket igényelnek, az intelligens otthoni technológiával mostantól saját barkácsrendszert is készíthet. Néhány eszköz, amelyet az otthoni biztonság növelésére használhat:

Piper nv . Ez a beltéri biztonsági kamera beépített szirénával rendelkezik, így alacsony áron minden az egyben rendszer.

Arlo Pro . Időjárásálló kültéri biztonsági kamerák, mint például az Arlo Pro, vezetékek és fúrások nélkül biztosíthatják otthona védelmét, mivel újratölthető akkumulátorokon működnek.

Mozgásérzékelők . Akár a Z-Wave, akár a SmartThings kompatibilis szenzorokat vásárol, azok a rendszer élesítésekor értesíthetik Önt a mozgásról.

Hozzáférés érzékelők . Ezeknek 2 mágnese van, amelyek riasztást küldenek, vagy szirénáznak, amikor megszülik a az összekapcsolódásuk. Nagyszerű minden típusú hozzáférési ponthoz, például ablakokhoz, ajtókhoz és még garázshoz is.

Ring Pro . Értesítést kaphat, ha mozog valaki a verandán, vagy csengetnek.

A másik útmain elindulhat, egy olyan all-in-one rendszer, mint a Scout, amelynek saját érzékelői és szirénái vannak otthona felügyeletéhez, mindezt egy alkalmazásban és rendszerben.


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi