Miért van szükségem okos otthonra?

2021.03.26 / Balázs / 2 perc

Az intelligens otthoni technológia növekszik. Jelenleg az otthonok 32,5% -ában van néhány intelligens otthoni kütyü, az előrejelzett növekedés 2021-ig 60,7% lehet ( forrás ). De annak gyors növekedése ellenére is sokan gondolkodnak azon, vajon valóban össze kell- e kötniük az alapvető háztartási tárgyakat, például az izzókat az interneten.

De képzelje el néhány évvel ezelőtti életét az okos televíziók nélkül. Ha meg akartad nézni a YouTube-ot, be kellett dugnod egy HDMI-kábelt a laptopodból. Most sokkal kényelmesebb a Netflix, a Hulu, a YouTube, a zenei alkalmazásokat és még sok minden mást közvetlenül a TV-n nézni az alkalmazásai segítségével. Végül az intelligens otthoni technológia ugyanolyan normálissá válik, mint az okos tévék.

Bár bizonyosan vannak értelmetlen kütyük, amelyek okosnak mondják magukat, néhány okosotthon-technológiának mindenképpen van értéke. Az okos otthon pénzt takaríthat meg : például az intelligens termosztátok csökkentik az energiafogyasztást. Az okosabb otthonra történő frissítés biztonságosabbá teszi azt is , összekapcsolt lámpákkal és biztonsági kamerákkal, amelyek kigyulladhatnak és mozgásban rögzíthetik a behatolók mozgását. Ezenkívül az intelligens otthoni technológia növelheti otthona viszonteladási értékét .

Mindezeken túl, ha technikus vagy, vagy házad lenyűgözővé akarod tenni, akkor az intelligens otthoni technika szórakoztató. De figyelmeztetés: függőséget okozhat!


Kapcsolódó cikkek

Mi az a hub?

faq    wifi
2021.04.04 / Balázs / 2 perc

Mi az a Ethernet crossover kábel?

2021.10.15 / Balázs / 1 perc

hírek

iot

okosotthon

wifi