2021 év 13 legjobbnak kikiáltott Okos Otthon Eszközei és Rendszerei. 5. rész

2021.04.14 / Deésy György / 3 perc

Sorozatunkban most jöjjenek azok a berendezések, melyek még nem túl ismertek Magyarországon.

A legjobb termosztát: Ecobee SmartThermostat Amazonról, ebayről rendelhető

Az ár $249.99 + szállítási költségek

Az Ecobee lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel állítsuk be a levegő hőmérsékletét, de más okos termosztátokkal ellentétben saját Amazon hangvezérlőként is funkcionál (inkább, minthogy egy Amazon hangvezérlővel összekötve működne), így az Alexa-hoz vagy az Assistant-hoz hasonlóan nagyon sok funkciót tud, beleértve a zene lejátszást, online vásárlást vagy más eszközök irányítását. Természetesen., ha van már egy nagyszerű hangvezérlőnk akkor egy olcsóbb okos termosztát is elegendő!
Ecobee gondtalanul kapcsolódik minden app-hoz és más okos otthon ökoszisztémákhoz, mint pl.: Alexa vagy az Apple HomeKit.  Mindezeken felül, tökéletesen irányítja azt a helyiséget, amiben mi vagyunk , mintsem csak azt a helyiséget, amiben be van szerelve

  1. A legjobb biztonsági rendszer: NetGear Arlo Q

Jobb rendszerek már 70.000 Ft körül kezdődnek
Amíg a hasonló okos eszközök a kényelmet és a szórakoztatást biztosítják addig, a the NetGear Arlo Q egy igazi Otthon Biztonságtechnikai eszköz. Jó minőségű hang és video felvételt készít és még teljes sötétségben is egészen normális felvételeket készít emberekről.
Beállítható több hang és kép rögzítési módszer is, kívánságaink szerint, időzíthető munkaidőnk szerint vagy csak akkor üzemel, ha éppen nem vagyunk otthon. Költségesebb eszköz, de hét napon keresztüli rögzítést és adatmentést biztosít, ami miatt megéri az árát összehasonlítva hasonló képességű berendezések áraival.

  1. A legjobb Grillsütő: Char-Broil Digital Electric Smoker, Deluxe

Az Amazonon elérhető kezdő $299+ szállítási költségek áron.

Bárki, aki gyakran használ grillsütőt tudja, mennyire oda kell figyelni egy sütés alatt a megfelelő hőmérsékletre, hogy ne égjen el, ne száradjon ki és isteni szaftosra süljön a hús. Ezzel az eszközzel minden fázis rögzíthető a sütés során, amiről értesítést is küld az okos eszközre, legyen szó az előmelegítésről, a maghőmérsékletről egészen az étel elkészültjéig! A sütő berendezés nagy mérete, a 4 polccal lehetővé teszi, hogy csak egy szinten üzemeljen vagy mind a 4 szinten teljes egészében. Bámulatos!


Kapcsolódó cikkek

A hagyományos irodaépület újra értelmezése

2021.04.18 / Deésy György / 2 perc

hírek

iot

okosotthon

wifi