Okos eszközök, az okos konyhában, 3. rész

2021.05.20 / Deésy György / 3 perc

Az okos konyha berendezéseket és eszközöket fejlesztőket egy cél vezérel: minél hatékonyabb, kényelmet szolgáló, professzionális, energiatakarékos, a konyhai munkákat felgyorsító élményszámba menő készülékeket gyártsanak. Itt van rögtön egy okos maghőmérő.

iDevive Okos Konyhai Hőmérő
Ez a hőmérő egy alkalmazáson keresztül képes egyszerre két különböző hőmérséklet ellenőrzésére az okos telefonon. Szóval egy nagyszerű lehetőség, amikor többféle ételt kell készíteni egy nagyobb társasági összejövetelre, ami valljuk be nagyobb odafigyelést igényel a konyhában.

Cue Okos Indukciós Főzőlap és Serpenyő
Mind a főzőlapba, mind a serpenyőbe épített szenzorok kacsolódnak a Cue val járó támogató alkalmazáshoz, ami ráadásul segít a recepteken való eligazodásban és biztosít róla, hogy soha ne legyen félkész vagy túl főzött az étel.

Anova WiFi Sous Vide Precíziós Főző készülék
A technológiához tartozó alkalmazás segítségével elkészíthető a tökéletes étel lassú főzéssel (sous vide).

Zwilling Efinigy Power Robotgép
A turmixgép a gyártó ingyenes saját gasztró alkalmazásával kapható, hogy tökéletes smoothiet vagy éppen akármit lehessen készíteni, pont olyanra, ami a legjobb. Az még videós bemutatókat is tartalmaz. A német Zwilling minőség garancia a termékre.

A JUNE Sütő
Gyönyörűen tervezett ipari remekmű.  A June sütő állítólag 7 különböző készülék egyben, mert üzemel, mint hagyományos sütő,  forró levegős olajsütő, lassú főző, grillsütő, toast sütő, melegen tartó egyben egy kis helyen a konyhapulton.  És, ha mindez még nem elegendő teljesítmény, telefonos alkalmazáson keresztül is irányítható a fotelből.

GeniCan Scanner
Egy igazi újdonság a konyhai életben. Mindenkivel előfordult már, hogy egy kiürült flakont kidobott és elfelejtett az adott termékből újat venni és, amikor kellett volna, nem volt a polcon. Nos a GeniCan Scannert a szemetes edény mellé kell felszerelni, hogy bescannelhessünk minden kidobott tételt (de lehet használni a hangvezérlő egységét is), azért, hogy a következő bevásárló listánkhoz automatikusan hozzá adódjon a szükséges termék.


Kapcsolódó cikkek

hírek

iot

okosotthon

wifi